Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

OPIS STORITVE :

V podjetju Maximum trade opravljamo storitve globinskega ekstrakcijskega čiščenja na vašem domu ali v vaših poslovnih prostorih. Čistimo sedežne garniture, oblazinjene stole, fotelje, tekstilne obloge in preproge, oblazinjene vrtne garniture , vzmetnice in tudi osebna vozila. Uporabljamo profesionalna čistila, ki učinkovito odstranijo madeže in so biološko razgradljiva, ter prijetno osvežijo tekstil. Postopek globinskega čiščenja se razlikuje glede na velikost in stopnjo umazanije. Po končanem postopku se predmet čiščenja suši do 24 ur. V tem času je priporočljivo, da se ne uporablja, da se popolnoma posuši.

MADEŽI, OSTANKI HRANE, NEPRIJETEN VONJ – vse to bomo odstranili!

Mogoče se vam je polil sok na najljubšem fotelju? Imate male otroke, ki radi pomalcajo na sedežni?
Ali je vaša sedežna spremenila barvo? Imate v pisarni talne obloge, katere že dolgo niste očistili?
Zadnji čas, da globinsko očistimo in osvežimo dnevne prostore, kjer se veliko zadržujete.
Hkrati bo tudi vonj v prostoru boljši!

VIRUSI, BAKTERIJE, PRAH, ALERGENI  -tudi to je potrebno odstraniti!

Vaša sedežna ali vzmetnice so verjetno polne pršic in prahu, kože, ostankov hrane ali tekočin, znoja, kožne maščobe, virusov ali bakterij. To so vsakdanje stvari, na katere ne polagamo dovolj pozornosti, saj nam niso dovolj vidne.  V postelji še posebej preživimo veliko časa in se prav tako znojimo. Čiščenje vzmetni ni zanemarljivo, zato poskrbite za vaše spanje!

Globinsko čiščenje je še posebej potrebno pri ljudeh z alergijami, kjer se priporoča čiščenje vsako leto ali na vsaki dve leti.

Gre za vaše zdravje!

Nekaj naših referenc

Pred Čiščenjem

Po opravljenem čiščenju

Pred Čiščenjem

Po opravljenem čiščenju

Po opravljenem čiščenju

Facebook
LinkedIn
Instagram